Terrorvåben eller taburetklister?

Danske politikere står på nakken af hinanden for at forbyde kunstgødning i at nå ud til haveejere over hele landet for at sikre at terrorister ikke laver bomber af det - hysteriet breder sig... Der bruges enorme mængder i landbruget og blot få hundrede kilo vil kunne lave voldsomme skader i en storby - det vil være praktisk umuligt at sikre, at en målrettet forbryder ikke vil kunne få fingre i det, men dette problem kan ikke løses med populistiske reklame sikkerhed fra politikernes side. Selv de danske eksperter ryster på hovedet af dette idioti...
"Det er jo regeringens problem i en nøddeskal. De vil meget gerne lade som om, at de gør en hel masse for at bekæmpe terrorisme og beskytte det danske samfund. Men det udspil nytter jo ikke spor - de ønsker ikke at løse de reelle problemer." -Anna Baastrup, retsordfører for SF.
"Står vi over for en dedikeret terrorist, så nytter det ikke noget. Dem der vil noget, skal nok finde på noget. Jeg tror lige så meget, det er et signal fra politikerne om, at man gør noget. Ammoniumnitrat er jo et stort politisk issue. Så ved at lave nogle tiltag lukker man et politisk problem, og man slipper for flere forespørgsler." -Direktør Erik Krogh Lauritzen, Demex, en afdeling under Niras, som rådgiver om eksplosivstoffer.
Lov mod gødningsbomber tegner til en fuser

Virkningsfuldt stof for gør-det-selv-terrorister

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog