Så vasker de borgerlige sig selv rene igen.

Så vasker de borgerlige sig selv rene igen... Og slagter er par embedsmænd i processen... Helt standard procedure fra politisk side...
http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7940543/St%C3%B8jberg-Ingen-konsekvenser-for-Birthe-R%C3%B8nn/

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Synes ikke artiklen gør en klogere. Der er for og imod, når man har forskellige opfattelser af, hvad der er blevet sagt. Nu må Birthe vurderes af Folketinget.
Mads Hansen sagde…
Er der overhovedet nogle tilbage i venstres folketingsgruppe som ikke har brudt loven og er sluppet afsted med det?
Mads Hansen Lars Løkke har da fået en påtale for at overbetale privathospitalerne! Det må da være så rigeligt, når man har kostet skatteyderne 1 mia. kr!
Mads Hansen sagde…
Malthe Høj-Sunesen Desværre forsvandt påtalen sammen med alle de andre bilag og emails der jævnligt ryger ud.
Mads Hansen sagde…
Nikolaj Hansen Hun vidste det godt, embedsmændene har fået ballade for ikke at råbe det til hende. Bertel Haarder vidst det også godt.

Det har ikke noget med højre og venstre at gøre, venstre side har også en masse brodne kar. Men se lige på Lars Løkke og hans moral, det er da ikke mærkeligt at der er så meget urent trav i den gruppe, med sådan en leder.
Jeg tror ikke at det var det samme hvis Kristian Jensen var chef.
Nikolaj Hansen du skriver: "Embedsmænd skriver ALT ned. Så hvis det havde været der, så ville det være kommet frem. Og det ud fra devicen "cover your own ass". Altså ikke den der sidder på Birthe Rønn".

Ja, men nogle gange så "mister" de altså deres papirer:

En elektronisk database om, hvordan danske soldater i Irak krigen udleverede fanger til britiske soldater og irakiske myndigheder, er væk. [1]

Det er avisen Information, som fredag bringer oplysninger fra Hærens Operative Kommando (HOK) om, at der "i begrænset omfang" mangler såkaldte situationsrapporter og ugentlige rapporter fra den danske Irak-styrke. [2]

Et stærkt omdiskuteret dokument om krigen i Afghanistan er dukket op i Forsvarsministeriet efter flere års søgen. Dokumentet viser, at Forsvaret vidste, at at USAs tropper ikke var forpligtet til at overholde alle Geneve-konventionens regler om krigsfanger. Det to måneder før danske elitestyrker overgav 31 afghanske krigsfanger til amerikanske tropper. [3]

Min tillid til blå blok (som alle disse "forsvundne papirer" omhandler) kan ligge på et meget lille sted. 

[1] http://www.information.dk/telegram/539746
[2] http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/h%C3%A6kkerup-problem-hvis-irak-papirer-er-v%C3%A6k
[3] http://www.politiko.dk/nyheder/forsvundet-papir-om-krigsfanger-dukket-op
Nikolaj Hansen Så på trods af at nylig historie viser, at papirer, som kan belaste siddende og tidligere ministre, forsvinder, så tror du, at det ikke er tilfældet nu? Arh, hold op. 

Du mener vel så også, at Irakkomissionen var ok at nedlægge fordi sagen var rigeligt belyst (selvom der kom flere sager frem efterfølgende)?
Mads Hansen sagde…
Nikolaj Hansen Der er flere uafhængige kilder der siger, at selvfølgelig vidste hun det. Det er bare et spørgsmål om hun dækkede over Bertel Haarder.


Og kan i huske Claus Hjort:

Det fremgik af Jesper Tynells afsløringer, at Claus Hjort Frederiksen fik fremlagt misvisende tal, brød loven, fik slettet belastende materiale og vildledte Folketinget. Men der er ikke på noget tidspunkt stillet krav om, at Hjort Frederiksen burde forlade sin post som beskæftigelsesminister. Han er tværtimod blevet belønnet med finansministerposten.
Mads Hansen sagde…
Nikolaj Hansen 

"Hvorfor spilde flere penge på den sag, med mindre der er en politisk dagsorden?."

Helt ærligt, hvor mange penge?
Og hvad så hvis der ikke er noget ulovligt, så ville de jo kunne gå med uplettet samvittighed. -For første gang.
Mads Hansen sagde…
..Men han gjorde det først, så må også..
Mads Hansen sagde…
Det ender i noget ævleri frem og tilbage.
Det ser ud til at embedsmændene ikke direkte skjulte det for hende, men har fået ballade for ikke i tilstrækkeligt grad at gøre hende det klart at det var ulovligt, og at hun skulle få ændret praksis i stedet for at undersøge hvad de andre nordiske lande gjorde. dvs at hun vidste det, men ikke er direkte er ansvarlig for 'fejlen'.
Jeg tror så bare ikke at hun er så dum, men snarere er af en skidt karakter og kan tilføjes listen af politikere som ikke er rene i kanten.
Ligesom der heller ikke er nogen der tror på at Sass Larsen ikke var klar over hvem der betalt hans regning på restauranten. Helt ærligt, det ved man sgu godt sådan noget, ellers sørger man for at få styr på det når man er politiker.
Der er det så her at der har været lidt mange af den slags sager omkring Løkke og hans folk.
Nikolaj Hansen 14 mio. kr. på at undersøge om en krig til 2,4 milliarder kroner var i orden? Det er jo ingenting i forhold til. Hvis vi, som danskere, ikke vil lære af eventuelle fejltagelser, så er vi godt nok sølle mennesker. Flere hundredetusinde uskyldige er døde, fanger overdraget til tortur og mulig dødsstraf, men næ nej - de er sgu ikke 14 mio. kr. værd. Sølle!

Og Lars Løkkes "Vi synes bare, vi skal bruge skatteborgernes penge med stor omtanke og fornuft" falder fandme til jorden, når en embedsmand siger at der "er et klart bevis for, at de tidligere takster var alt for høje" ang. overbetalingen af privathospitalerne (som man kan finansiere godt 64 Irakkommissioner for!)

Har du overhovedet et finansielt perspektiv med? Der er langt flere steder at spare penge (se f.eks [1] for perspektiv). Jeg tror ikke engang 14 mio. kr. kan mærkes i finansloven. Det er tre kroner per skatteyder. Tre kroner. Tre. Jeg donerer gerne panten for en flaske til at vi kan få belyst hvad der foregik under en krig, som ultimativt kostede hundredetusindevis af uskyldige livet. Men de tre kroner er måske for meget for dig? De ligger måske bedre i din lomme end i en kommission, som skal afdække, om Danmark næste gang skal have FN-mandat i ryggen? Hundretusinde irakiske liv vs. tre kroner i din pung? 

Når beslutningstagerne finder sig hævet over loven [2], så trænger vi da i høj grad til at få undersøgt, om det er sandt. Folketinget kan jo ikke vedtage love som strider mod andre love eller ratificeringer.

Og så finder nogle veteraner i øvrigt også, at det er en politisk idé, som gør, at de får ansvaret for en beslutning, som andre tog: [3]. Den veteran, som udtaler sig, siger ganske klogt: "Da Anders Fogh Rasmussen ville ind i Irak, var politikerne hurtige til at sige: ‘vi skal sætte handling bag ordene’. Nu gider de ikke engang sætte sig ned og sætte ord bag handlingen’."

DET ER FANDME FOR SØLLE

[1] http://politiken.dk/indland/politik/ECE2744725/dataviz-se-hvad-irakkommissionen-har-kostet-i-forhold-til-andet/
[2] http://politiken.dk/indland/politik/ECE2750382/espersen-der-koerer-nogle-meget-teoretiske-spekulationer-om-lovlige-og-ulovlige-krige-jeg-kan-ikke-acceptere-det/
[3] http://www.information.dk/538590
Bjarne Finnerup sagde…
Helt utrolig,Politikerne gang efter gang.Kan lyve og lyve,og
fordreje fakta.Uden at det får
Konsekvenser.
Bjarne Finnerup sagde…
Ja er det ikke utrolig.Birthe Rønn,som selv er Advokat/jurist
udannet.Ikke kender lovgivningen ???? Eller gør hun ???. Ja hun gør,ganske udmærket. Konsekvenser Nej Da
Ikke hos de borgelige Løgnhalse.
Bjarne Finnerup sagde…
Rigtig godt skrevet
Malthe Høj-Sunesen og
Nikolaj Hansen.
Der er så meget,løgn og bedrag
Omkring Irak krigen.At hvis alt
kom frem,både i USA England
og her hjemme.Så stod mange
Toppolitikere til lange fængsels-
straffe.
Nikolaj Hansen Venstre vælger at genindføre boligjobordningen. Den koster i år 1,1 mia. kr., og giver 600 jobs. Det er 1,8 mio. kr. pr. job.

Det er ufatteligt dyrt. Man kunne udbetale 15.000 kr. månedligt til over 73000 mennesker for de penge!

Og du påstår, at 14 mio. kr. er spild af penge? 14 mio. kr. er, tydeligvis, småpenge når Lars Løkke har magten. Den mand har ikke styr på sine argumenter, eller forstand på at bruge borgernes penge med stor omtanke og fornuft!

http://www.dr.dk/nyheder/politik/s-venstre-loej-danskerne-om-boligjob-ordning
Mads Hansen sagde…
Var boligjobordningen ikke til for at dem med huse der er for store til at de selv kan vedligeholde dem, kunne får tilskud til at for andre til det?
Mads Hansen Både det, men også til renoveringer. SF og Alternativet stemte for indførelsen mod, at ordningen næste år kun går til energirenoveringer. Meget voksen politisk ageren, egentlig.
Mads Hansen sagde…
Malthe Høj-Sunesen Fik bare et mindre gylp af sarkasme op.
Hørte om boligjobordningen i morges på P1.
Jeg har en af de perioder hvor jeg næsten ikke kan klare at følge med i politik uden af få en akut depression, men det er ikke utænkeligt at det er påvirket af hvem der regere landet for tiden. Jeg håber at Mette Frederiksen viser sig at være en engel sendt fra himmelen og at alt bliver godt igen.
Men sådan går det nok ikke.
Mads Hansen Ah. Jeg overvejede at komme med samme gylp, men lod være. Det er bare utroligt hvordan Venstre først siger "DET SKABER 5000 JOBS!!!12", og da det så viser sig, at det kun skaber 600 jobs siger det "DET ER FOR AT DE RIGE HAR RÅD TIL AT ANSÆTTE RENGØRINGSHJÆLP!!!12".

Det minder meget om "SADDAM HUSSEIN HAR MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN MISHANDLER SIN BEFOLKNING!!!12"
Mads Hansen sagde…
Det er vel ikke mere utroligt eller mærkeligt end at hvis ikke de lyver mister de jo stemmerne fra den del af vælgerne de når det kommer til stykket ikke repræsentere.

Populære opslag fra denne blog