Endelig!

Endelig! Trådløs betaling har eksisteret længe i udlandet, men #Nets  har holdt igen... Bliver spændende at se hvad det åbner af muligheder for svindel, overtro, mistænksomhed osv... Jeg har bestilt!
https://www.dr.dk/nyheder/penge/nye-kontaktloese-dankort-kan-bestilles-fra-i-dag

Kommentarer

Vil du ikke stå rigtigt tæt på mig næste gang jeg skal købe noget ;-) 
(Pling, tak) det skal nok blive godt om 5 år.
Ulla Lauridsen sagde…
Det overrasker mig. Jeg ville have troet, at du var skeptisk over for sikkerheden.
Ulla Lauridsen Jeg er meget bevidst om sikkerhedsproblemerne omkring trådløs betaling, men jeg glæder mig til dels at have glæden af det og dels til de reaktioner der vil komme omkring anvendelsen... Desuden vil jeg mene jeg har taget mine forholdsregler omkring trådløse kort - den slags har jeg allerede en del af idag... SecrID laver nogen dejlige produkter til den slags :-)
Ulla Lauridsen sagde…
Det glæder mig! Hvis det er sikkert nok til dig, er det i hvert fald også sikkert nok til mig. Jeg er, som du ved, i det store og hele villig til at ofre sikkerhed for bekvemmelighed. Jeg har ikke engang krypteret min telefon :-) 
Jeg har som oftest et nøglekort til politigården siddende lige ved siden af dankortet, og jeg ville have frygtet, at man kunne aflæse det - men det er der altså ingen fare for?
Ulla Lauridsen​ jo, det er der fare for hvis ikke pungen beskytter kortet mod det. Sikkerheden i adgangskort er ofte utrolig dårlig! Der findes som sagt gode og lækre punge/kort holdere til dette. Derudover beskytter lovgivningen brugerne rimeligt godt mod misbrug af betalingskort.
Ulla Lauridsen sagde…
Nej, pungen beskytter ikke. Jeg kan i hvert fald låse op til politigården bare ved at holde hele pungen hen til læseren.
Så er der også risiko for kloning af kortet... Men det er en god anledning til at shoppe en pung fra SecrID 🙌

Populære opslag fra denne blog