Nu kan foto kunstneren Mathilde Grafström ikke udstille sine billeder på "anerkendte" steder fordi billeder af nøgne...

Nu kan foto kunstneren Mathilde Grafström ikke udstille sine billeder på "anerkendte" steder fordi billeder af nøgne mennesker er for stødende... Hendes billeder er et forsøg på at vise skønheden - også hos personer der grundet egne og samfundets forskrækkelse har det skidt med sig selv - det er en rigtig trist udvikling... Gad vide om billeder nedenfor får lov at blive på Google+... ?
http://lokalavisen.dk/mathilde-i-kamp-mod-facebook-om-sine-noegenbilleder-jeg-gaar-lige-til-graensen-/20150821/artikler/150829860/1266?ref=eblistermest

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Tjae - det kan jo næppe komme som en overraskelse. FB er ikke en åben del af nettet, men et amerikansk firma, der kan vælge at offentliggøre eller ikke at offentliggøre materiale. Hvad er det, der er så svært at forstå?
Povl Kvols men det er også danske udstillingssteder, der ikke vil havde hendes billeder... Om det så er hendes udlægning eller andet, så viser det dog en pointe... I interviewet angivet hun, at hun får reaktioner som "ulækkert"!
Povl Kvols sagde…
Jamen der er vel i princippet ikke forskel på FB og eksempelvis et privatejet galleri eller en avis. Det er dem der bestemmer indholdet. Personligt synes jeg egentlig godt om hendes billeder, omend de nok ikke skulle hænge i min stue.
Povl Kvols sagde…
I øvrigt er det jo utroligt, så "frigjorte" vi efterhånden er blevet. I 70'erne var det helt almindeligt for kvinder at bade uden top. I dag kan de knap amme deres børn offentligt!
Povl Kvols det handler ikke om facebook, det handler om vores forhold til os selv... Små skolebørn der nu ikke kan gå i bad i skolen...

Populære opslag fra denne blog