Dagens historie fra Danmarks Radio: "#Windows10: #Microsoft støvsuger dine personlige data" er bare endnu en...

Dagens historie fra Danmarks Radio: "#Windows10: #Microsoft støvsuger dine personlige data" er bare endnu en historie i rækken af dårlig omtale af Microsofts seneste udgivelse af deres operativsystem i mainstream pressen. Er denne massive omtalte på vej til at få endnu en udgave til at floppe? Er det en tabersag for den eller er al omtalte god omtale?
http://www.dr.dk/nyheder/viden/tech/windows-10-microsoft-stoevsuger-dine-personlige-data

Kommentarer

All omtale er vel god omtale og hvad angår personlige data så er Apple MS Google og de andre nok lige gode om det, hver gang du laver en backup af feks telefon elle pc til skyen så giver du dem alt og lidt til.
Michael Holm Christensen forskellen er at Microsoft kastede sten efter Google og hængte dem ud for det... Og så gør de det selv! Historien har bredt sig til den almindelige presse og så er det bare at se hvordan folk tager imod...
Lars Larsen sagde…
De har vel bare medvirket til, at overvågningen er rykket helt tæt på. De læser mails og dokumenter. Jeg ville da ikke turde skrive tilbud og kontrakter til kunder mere...de lytter jo med!
Enig, men folk må være pænt hærdede efter hånden syntes ikke der går en dag eller to hvor man hører om en eller anden person eller virksomhed der er blevet kompromitteret men vi er jo også selv uden om det ;-) Hvis man hyrede eller kender en IT person kan man for små penge få lavet lokale backups og få vejledning men det er nemmere at bare bruge skyen og så må man også bare være indstillet på at det kan gå galt.
Mads Hansen sagde…
Det er godtnok røvsygt at EU ikke tager fat i disse ting.
Gu've hvad for en klemme apple, Google, Facebook og MS har på dem?
EU eller Staten kan jo ikke gøre så meget ved at vi som privat personer ingång personlige og bindende kontrakter ved at bare klikke "I Agree" og next next next "Submit" Vi kan jo bare lade være men problemet er nok at der ikke er nogle brugbare eller bruger venlige alternativer.
Mads Hansen sagde…
Jo det kan de godt, for flere af de ting der er i kontrakterne er hverken lovlige eller rimelige.
EU kan regulere alt de vil, og de kan smide milliard bøder omkring sig når virksomhederne ikke makker ret.
Mads Hansen sagde…
jeg tror nok at den bøde vestager har på bordet nu omkring søgning er på 45 milliarder.

Populære opslag fra denne blog