Vil kvinder overhovedet ligestilling?!

Vi har ikke behov for at indføre regler, der favoriserer bestemte grupper - hér kvinderne. De skingreste stemmer i debatten ønsker bestemt ikke ligestilling - de snakker for positiv særbehandling og så står jeg af. Hvis kvinderne vil ind skal de naturligvis have en chance - samme chance som alle andre - hverken mere eller mindre.
Jeg er så træt af at høre på kvinders fortræffeligheder og hvorfor de skal have særbehandling i bestyrelser, virksomhedsledelser og politiske pladser. Når de snakker dårligt om et mandsdomineret samfund er det ikke fordi de er imod særbehandling - de vil bare have det til deres fordel istedet. Min naive barnetro var at de ville have rigtig ligestilling og det har jeg støttet igennem årene, men det var da noget af en opvågning for mig at se hvad den virkelige agenda er...

Populismen styrer ligestillingsarbejdet

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog