USA - Vestens bananstat?!

Der er ofte blevet snakket om manglende retssikkerhed i lande længere øst på, men det er ofte ubegribelige domme USA udsteder og som Canada nu har givet en amerikansk statsborger asyl for at undgå...

Bemærk, at selvom der er klart tale om ulovligt samkvem, så er det helt ude af proportion at idømme kvinden 30(!) års fængsel!

Harvey, en bankansat fra Vero Beach, blev i 2008 kendt skyldig i fem tilfælde af ulovlig seksuel aktivitet med en mindreårig.
Den mindreårige var en 16-årig dreng, som var ven med hendes søn.
Hun mødte ham i 2006 som tilskuer til sønnens baseballkampe, og de indledte et kortere forhold med stævnemøder i ofrets hjem og på Denise Harveys arbejdsplads.
”Det var en foragtelig handling, men det lader til, at der ikke var tvang involveret i forhold til drengen, som blot var to år fra den seksuelle lavalder,”
En anden sag om 80 års fængsel til en mand der forsvarer sig uden at skade nogen...
Floridas højesteret for nylig idømte en 29-årig mand 80 års fængsel for at have affyret en pistol fire gange op i luften.
Den anklagede Ronald Williams forsvarede sig med, at der var tale om varselsskud, som skulle skræmme fire mænd, der havde omringet ham, på flugt.
Williams stod til 20 års fængsel, men dommeren insisterede imidlertid på, at hvert skud og trussel skulle betragtes som en separat forbrydelse. Dermed endte Williams med at få 80 års fængsel og han skal derfor indstille sig på at blive bag tremmer resten af sit liv.
Kvindelig sexforbryder får asyl i Canada

Kommentarer

kvols sagde…
Helt ude af proportion, og det ville nok have set anderledes ud, hvis de havde råd til bedre advokatbistand...

Populære opslag fra denne blog