Håndfri betjening af mindre enheder i imponerende radar teknologi.

Håndfri betjening af mindre enheder i imponerende radar teknologi... kunne dette være løsningen på touch på de små skærme?
http://www.androidauthority.com/project-soli-smartwatch-google-io-694057/

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Måske... Taktil feedback fungerer rigtig godt på ure, når man går rundt med trøje eller jakke. Lidt som Touch, så tror jeg det fungerer bedst på en YouTube video, hvor det ser lidt lækkert og smart ud, uden at tage hensyn til praktiske forhold. Jeg kunne til gengæld sagtens forestille mig, at interfacet kunne finde anvendelse andre steder, f.eks. på mobiltelefoner, eller steder hvor berøring er uønsket, men hvor man stadig har anden feedback.
Kim Gram sagde…
2 kameraer i siden ( begge på samme side  ( 1 foroven og 1 forneden )

på en smartphone,

kameraer  som så
kryds"pejler"  i området  lige th  for smartphonen( hvorved der så dannes  en virtuel tastaturflade, der dog kun kan ses inde på skærmen )  )

, og så på skærmen, viser et "spøgelses"billede af fingrene. ( i forskellige farver afh. af hvor højt fingrene er over den virtuelle tastaturflade th. for smartphonen )


kunne løse det problem.

.............

Som sidegevinst kan de to kameraer jo så lave stereo   "3D" optagelser, af genstande også meget længere th. for smartphonen
end det virtuelle tastatur  (  dvs. 30 cm  - uendelig )

Populære opslag fra denne blog