Dette er et af de første reelt brugbare forsøg på kunstig intelligens for befolkningen.

Dette er et af de første reelt brugbare forsøg på kunstig intelligens for befolkningen. En opgave der normalt enten klares selv eller koster rigtig meget at få hjælp til - en brugbar og gratis juridisk rådgivning er en demokratisering af det juridiske system.
https://www.engadget.com/amp/2017/07/12/ai-lawyer-help-thousand-legal-issues/

Kommentarer

Det kommer an på hvad du definerer som kunstig intelligens. Jeg har brugt kunstig intelligens i årevis, og det har langt de fleste andre på internettet også - de færreste ved bare at det er kunstig intelligens som ligger bag.
Malthe Høj-Sunesen det er et lidt sjovt begreb, for dels dækker det en masse og dels bliver det brugt om alting der mere er "smart" gennem de sidste tre årtier. Min gamle datalogi lærer havde denne kommentar om kunstig intelligens "ja, en dør er også intelligent - den kan selv pibe når den skal smøres". Det sætter begejstringen lidt i perspektiv...
Min pointe er at dette er en demokratiserende tjeneste, der ikke var økonomisk mulig tidligere - om den så er "intelligent" eller mere regelbaseret, er ikke helt klart.
Peder Thorsø Lauridsen jeg tænker bare at almindelig søgning er et eksempel på kunstig intelligens, som man bare ikke tænker på som kunstig intelligens.

Populære opslag fra denne blog