Bare nej tak herfra - hvis jeg ønsker en vegetar ret, så laver jeg en rigtig ret, det skal være sådan.

Bare nej tak herfra - hvis jeg ønsker en vegetar ret, så laver jeg en rigtig ret, det skal være sådan... Ikke en fake lookalike erstatning for rigtig kød... Men det skal nok få en periode med omtale og succes indtil folk bliver trætte af det...
https://www.dr.dk/nyheder/indland/nu-kan-du-koebe-vegansk-hakkekoed-smagen-er-fin-konsistensen-anderledes

Kommentarer

Karsten Faber sagde…
Det her er et fremragende forsøg på at få den ubevidste (ligeglade) befolkning til at spise flere planter. Godt for dyrene, godt for klimaet, godt for dig selv. De henvender sig primært til kødørene, altså dem der siger: " jeg skal sku' ha' et ½ kg. kød, hver dag" - hvis det er det der skal til. So be it.
Det her er ikke lavet med fokus på veganere eller vegetarer, de ved udemærket godt, hvordan man spiser grønt/planter.
Karsten Faber der blev der lige luftet en hel række stereotyper og dogmer...
Kød er ikke pr definition hverken skadeligt for helbredet eller miljøet - og det modsatte kan heller ikke siges om planter...
Karsten Faber sagde…
Peder Thorsø Lauridsen​, animalske produkter er ekstremt dårligt/usundt for mennesker og pruduktionen deraf er voldsomt skadeligt for klimaet - sammenlignet med den plantebaserede fødevare. Det er der ingen grund til at diskutere. Det kan dokumenteres fra nu af og til næste jul.
Og så er det iøvrigt et ganske usympatisk træk af menneskeheden, måden vi behandler produktionsdyr på. Specielt når der slet ikke er nogen grund til at spise dem.
Elo Hansen sagde…
Hvor sundt er, egentlig vegetar / veganer kost? Har flere gange læst, forskellige steder, at soya kan give en allergi problemer.
Elo Hansen det kan være OK men kræver en del viden og indsigt at spise rigtigt og få de rigtige proteiner, aminosyrer mm når man ikke spiser dem naturligt i kød... Gør man det rigtigt, kan det fint fungere.
Karsten Faber sagde…
Faktisk er det at leve sundt og få alle de vigtige/rigtige ting som veganer noget at det nemmeste i hele verden. Mange tror at det er en større videnskab, med det er det ikke.
Ha' ikke berøringsangst omkring soya selvom du måske har læst eller hørt noget. Det er ekstreme/tænkte situationer der nævnes - som man, ligesom andet her i livet, skal passe på.
Hvad tror du dyrene fodres med?
At leve vegansk giver din sundhed et kæmpe boost. Og samtidig undgår vi den systematiske mishandling af dyr. Og ikke mindst, vi skåner klimaet.

Populære opslag fra denne blog