Regeringen kører en kampagne for at få offentlig ansatte til at se dovne ud - det vil de bruge som argument i en...

Regeringen kører en kampagne for at få offentlig ansatte til at se dovne ud - det vil de bruge som argument i en kommende politisk kamp for endnu engang at gøre det private arbejdsmarked til et glansbillede.
https://politiken.dk/indland/art6948198/Eksperter-Regeringen-vildleder-om-sygefrav%C3%A6r-i-det-offentlige

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Nu har jeg læst flere artikler om emnet og ikke set ordet “doven” blive benyttet. Der er stadig mindre forskelle i sygefravær, som ikke kan forklares med de brede begreber, som bruges i rapporten. Jeg er selv privat ansat og der er blandt mine kolleger hos osselv og vore kunder nogen forskel i opfattelsen af f.eks. Børns sygdom. Jeg har altid kunnet arbejde mere eller mindre hele dagen hjemmefra trods barnets sygdom, mens andre holder barnets første sygdom og ikke arbejder. Min kone er sygeplejerske og kan selvsagt ikke arbejde hjemmefra, så vi er egentlig ret heldige med mit fleksible arbejde. Endelig oplever jeg også med mit direkte kundeansvar, at jeg godt kan være halvsyg, men stadig bare arbejde hjemmefra. Andre tog måske en sygedag, men jeg har det sådan, at så ligger bunken med arbejde stadig på mit skrivebord. Jeg tror, at der er mange nuancer omkring sygefravær.

Populære opslag fra denne blog