Eksperter: Rønns forklaring er nu 'skudt sønder og sammen'

Kender magt arrogance da ingen grænser?! Er løgn og fordrejelser blevet den nye regerings model i Danmark? Vi er nødt til at få vendt denne udvikling - dette er sygt og har fjernet sig så langt fra anstændig demokratiske principper at jeg mangler ord.

Eksperter: Rønns forklaring er nu 'skudt sønder og sammen': "Birthe Rønn Hornbech (V) kan ikke forklare Integrationsministeriets ulovlige afslag på statsborgerskab til statsløse unge med, »at sagsbehandlerne ikke har kendt konventionerne,« som ministeren sagde ved onsdagens samråd i Folketinget.

Det slår eksperter fast, efter Information har forelagt dem centrale passager i håndbogen i indfødsret. Den er skrevet af to tidligere chefer i Indfødsretskontoret og indeholder udførlige forklaringer på FN-konventionerne om statsløshed og deres betydning for statsløse unge.

»Forklaringen er skudt sønder og sammen. Et kontor, der beskæftiger sig med indfødsret har selvfølgelig sådan en håndbog stående, og det er helt givet, at de bruger den meget,« siger professor i forvaltningsret ved Copenhagen Business School Claus Haagen Jensen."

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog