Bjarne Corydon ​skal jo dække over regeringens lokumsaftale med Goldman Sachs om at redde Danske Bank.

Bjarne Corydon ​skal jo dække over regeringens lokumsaftale med Goldman Sachs om at redde Danske Bank. Det overrasker vel ingen i Folketinget?!
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/Politiske_analyser/Bjarne_Steensbeck/2015/05/08/183508.htm?rss=true

Kommentarer

Peder Thorsø Lauridsen​, undskyld min uvidenhed, men hvor kommer Danske Bank ind i billedet? Misforstå mig ikke, jeg mener at de salg der er foregået under den nuværende regering virker lige så rene i kanten som da Tryg ved et trylleslag gik fra at være forsikringstager-ejet til at være et aktieselskab.
Anders Halkjær Knudsen de kommer ind da de skulle reddes under #bankkrisen / #finanskrisen og det mere end lugter af, at pengene blev lånt eller garanteret af #goldmansachs  og #Dong  Energy var takken for hjælpen...
Peder Thorsø Lauridsen​​, umiddelbart kunne det godt lugte lidt af konspirationsteorier, men når man tager Corydons modvilje mod at informere sine kolleger på borgen (jf http://pol.dk/2676035) virker det pludselig mere sandsynligt at der ligger en eller anden lyssky lokumsaftale bag salget. Godt at #enhedslisten har fået tændt op under ham.

Populære opslag fra denne blog