Hvor længe vil #myndighederne benægte at der er et alvorligt problem med #vaccinen mod #HPV?

Hvor længe vil #myndighederne benægte at der er et alvorligt problem med #vaccinen mod #HPV?
https://www.dr.dk/nyheder/indland/indberetningsbunke-over-hpv-vaccines-bivirkninger-vokser

Kommentarer

Tim Lauridsen ja, propaganda er lavet til at være overbevisende, men fakta er også, at vaccinerne hér kun beskytter mod en mindre del af de HPV vira der florerer... Problemet er den tendentiøse manipulation vi bliver udsat for af myndighederne og medicinal industrien.
Tim Lauridsen alle forældre gør jo hvad de mener er bedst for deres børn... problemet er jo, at alle rapporter, fra læger!, bliver fejet til side når de peger på problemer... Der er så mange penge at tjene og reelt ret få der bliver syge relativt til antallet af raske personer der muligvis udsættes for fare. Det ligner samme arrogance som i sin tid prægede bløder sagen...!
Jan Rou sagde…
Der er også forældre, i sær i Tyskland, som ikke vaccinerer deres børn mod Mæslinger, Fåresyge og Rødehunde, MFR. Det er at spille med børnenes helbred. Chancen for at få menigitis ifm. mæslinger er bare for stor. Disse tysker forældre gør også hvad de tror er det bedste for deres barn.
Jan Rou du kan ikke sammenligne to forskellige vacciner... Selv samme type, fx. MFR, laves forskelligt og har i perioder givet mindre bivirkninger...

Populære opslag fra denne blog