Ikke fodre jeres børn eller jer selv med disse... Det er nemt og meget lækrere med friske popcorn i en gryde...!

Ikke fodre jeres børn eller jer selv med disse... Det er nemt og meget lækrere med friske popcorn i en gryde...!
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/forbrugerraadet-alle-mikroovns-popcorn-er-giftige/5619471

Kommentarer

Dak Ralter sagde…
Jeg synes nu alligevel det virker lidt hyklerisk. Det får dem til at fremstå som the good guys, men de fjerner jo ikke alle de andre produkter, som også indeholder fluor.
Det er hyklerisk. Det er også skadeligt at spise gluten, eller bruge olier i varm mad. Alt hvad vedrører en microbølgeovn er skadeligt. Listen er lang :)
Esben Rasmussen sagde…
Fedt at der er nogen, som tør have en holdning. So f'in what, hvis de stadig har nogle varer tilbage, som også kan være skadelige... De har vist, at de tør have en holdning og det tager jeg hatten af for.

Kan i øvrigt anbefale Arietes popcornmaskine, der så vidt jeg kan gennemskue, "bare" er en hårtørrer og en skål popcorn i en smart indpakning. Dvs. de poppes af varm luft. Vi skaffede en herhjemme for ca. 6 måneder siden, da vi så en gennemgang af netop flour i popcorn og den fungerer glimragende.
Kasper Gårdsdal sagde…
En veninde af min anbefalede mig for år tilbage at lave dem i en glasskål i microbølgeovnen, så får man også syn for sagen, som med en gryde med glaslåg. Jeg mener mest det var pga. olien og kvaliteten generelt...
Ift. salg mv., så har jeg bare at sige oplysning, oplysning og oplysning, så man kan tage et aktivt valg som forbruger.

Populære opslag fra denne blog