Den såkaldte videnskabelige og virkningsfulde medicin fra anerkendte virksomheder viser sig endnu engang at kunne...

Den såkaldte videnskabelige og virkningsfulde medicin fra anerkendte virksomheder viser sig endnu engang at kunne være stærkt manipuleret af industriens egen markedsføring.
Det er ofte bestillingsarbejder der viser kunstige effekter for at få produkterne godkendt og solgt. Så meget for troværdigheden i den "anerkendte medicin"!
Det er en enorm pengemaskine og folk vil så gerne lade sig føre bag lyset og forsvarer medicinalindustrien bevidstløst...
Just for the record: Jeg har utrolig stor respekt for rigtig og sund videnskab som fx. den Nordic Cochrane Centre bedriver for at afsløre svindlere, der urigtigt dækker sig ind under etiketten videnskabsfolk.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/forskere-saar-tvivl-adhd-medicin-til-boern-og-unge-virker-ikke-noedvendigvis

Kommentarer

Efterhånden er vi jo nået til en bevidstgørelse, og erkendelse af : en sund ernæring er grundlaget, og altafgørende for vores fysiske og mentale sundhed. Ud fra et Holistisk menneskesyn, nytter det jo ikke, at fortsætte med at medicinere børn og voksne, for at dæmpe symptomerne, ved alle mulige sygdomme. Jeg mener: at man er nødt til at gribe behandlingen an, på et mere filosofisk plan.
Vi må lære at tænke og anskue problemerne, på en ny måde.
Ikke bare fylde - ellers sunde mennesker med tabletter, i en uendelighed.
Tag dem med ud-i vores fantastiske natur & i vor nabolande, elsker selv naturen - Lær dem at finde & forstå sig selv, D gi´r bonus der batter & ligesåvel pli, dannelse & KampKunst, sidstnævnte smitter af på mange forskellige områder af deres liv.. Har selv trænet i ca. 6 år, som hid folkens: kommentér meget gerne, for Diag-Log ská dr til..

Populære opslag fra denne blog