Køber du stadig blandselv slik til weekenden og giver det til dine børn eller er det tid til at betale for rigtig...

Køber du stadig blandselv slik til weekenden og giver det til dine børn eller er det tid til at betale for rigtig slik i poser fra kendte leverandører?
Endnu et ulovligt lager - denne gang nær København - er blevet fundet og lukket.
Endnu en sag med omfattende svindel med told og moms og enorme mængder uindpakket slik håndteret på den mest ulækre måde. Typisk kinesisk produceret kopi slik solgt i flotte butikker i hele landet - alene mængderne viser det er enormt udbredt...
Velbekomme!
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/F%C3%B8devarerejseholdet-beslagl%C3%A6gger-30-ton-gammelt-slik-fra-uhumsk-lager.aspx

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Interesserer du dig for, hvad der er dit slik, Rasmus ?
Andrè Nielsen bland selv slik er i en dagligvare forretning ikke noget man udbyder for at tjene på varen selv.

Faktisk sælges den ofte uden fortjening eller endda med let tab, fordi den bliver brugt som et argument for at lokke folk til, og når de nu alligevel er der kan de jo ligeså godt også købe....
Lars Larsen gør du?

Jeg interesserer mig for det, men lad mig spørge sådan her: hvad ved du i virkeligheden om hvad der forgår hos Haribo, Katjes eller Toms for den sags skyld?

De to sidstnævnte holder jeg selv af, men min pointe er at stemple alt blandselvslik som om det kommer fra fandens baggård er ligeså tåbeligt som at tro at light produkter er sundere end ikke light, eller at cola hjælper mod dårlig mave.

Sandheden er at med mindre man arbejder en af stederne ved man ikke en skid om hvordan slikket i virkeligheden bliver behandlet, vi er bare nød til at have tillid til dem vi køber produktet af. Og netop derfor kan det også være ganske forsvarligt at tænke over hvad man køber og hvor. En ting man bør gøre med alle produkter man køber. For din vin kan være noget andet end det der står, og kødet kan sagtens være gået over produktions datoen.

Min pointe er blot: lad være med at skære alle over en kam, selvfølgelig skal vi have lukket ned for de steder der gør tingene uordentligt, men det skal ikke gå ud over dem der gør det korrekt.

Populære opslag fra denne blog