lørdag den 25. juni 2016

Danskerne får de ringeste fødevarer.

Danskerne får de ringeste fødevarer... Det er bestemt også mit billede set i forhold til mine oplevelser ikke bare i Italien men også i Tyskland og Norge... mærkeligt at danskerne er så ligeglade...
http://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE8798671/danmark-er-europas-skraldespand-for-billig-og-daarlig-mad/

4 kommentarer:

Malthe Høj-Sunesen sagde ...

Det er også pudsigt hvordan serrano-, parma-, Schwarzwald-, og sortfodsskinker ses som de ypperste delikatesser, mens den danske spegeskinke, som ellers er samme kvalitet, ringeagtes.

Mads Hansen sagde ...

Han har helt sikkert ret, men findes også ting i udlandet som er så ringe at man tænker at det ville ikke kunne sælges i Danmark.

Povl Kvols sagde ...

Så længe vi generelt blot går efter prisen, så vil det jo være det billigste produkt der favoriseres.

Peder Thorsø Lauridsen sagde ...

Povl Kvols prisen er desvære ikke en indikator i sig selv... du kan finde masser af ens produkter i supermarkeder hvor kun prisen og indpakningen er ændret. Den reelle bedre kvalitet skal du ofte finde helt andre steder... fx specialbutikker og på nettet...