Interessant debat om borgernes accept af politikernes løbende indgreb mod privatliv og generelle rettigheder.

Interessant debat om borgernes accept af politikernes løbende indgreb mod privatliv og generelle rettigheder. I Frankrig er der en gammel tradition for fysisk oprør mod den slags, men hvordan kan det forme sig i Danmark? Hvordan med et arabisk forår i Vesten?
https://www.information.dk/debat/2016/05/kommer-oproeret-nogen-sinde-danmark

Kommentarer

Mads Hansen sagde…
Det bliver nok ikke med støtte fra danske journalister.
TO9XCT sagde…
panem et circenses, siger jeg bare.... Når flokken ikke får deres fodbold, og mælken ikke kan komme ud i køledisken.
HA!!!!!!!!! Der er aaaaalllllttt for meget på face der skal likes og deles til at der er tid til den slags.. Har kommunen i øvrigt ikke en ansat til den slags? Ellers må skolerne da komme ind i kampen!!
Vi ser det allerede, fra 1 juli indskrænkes vores bevægelsesfrihed så det er ulovligt at rejse til visse lande! WHAT!!! Det lyder som noget fra DDR tiden og hvordan har de lige tænkt sig at styre det.. Det er jo en væbnet kamp mod IS i Tyrkiet, må vi så ikke tage derned? Det kommer så mange forbud regler og indskrænkninger af danskernes frihed for tiden så man skulle tro det var løgn, og det ene dummere end den anden!
The Brand23 sagde…
Nej vi skal se vild med dans.
TO9XCT sagde…
Martin Jørgensen
 Når man så ser på alle de pigtråds hegn der sættes op, senest ved Italiens nordlige grænser, tænker jeg at man som europæer med et gyldigt pas i hånden ikke kan bevæge sig frit indenfor EU længere. Et stort brud på schengen aftalen. Så kommer de og snakker om flygtninge og hvad ved jeg. Men det ændrer jo ikke på det faktum, at alle som er borgere indenfor EU's grænse, har mistet deres rettighed for fri bevægelighed. Der er ingen der kan tage rygsækken på, binde vandreskoene, fylde vandflasken og så frit vandre rundt i EU længere. Skide være med flygtninge. Hvad med vores rettigheder som borger? Politikernes undskyldning er at de forsøger at beskytte vore alles frihed, ved at fjerne vores rettigheder og vores frihed.
Anders Bagger lige nøjagtigt!! Det helt vanvittigt for tiden der bliver vedtaget flere lovforbud og regler end hverken pressen politiet eller borgerne kan følge med og ingen aner rigtigt hvordan de skal forholde sig det da det som oftest er pressen der udbreder kendskabet til disse love og regler mere end det er seriøst politikere der jo i bund og grund bare kunne sende en kopi af ny vedtaget lov til alle e bokse.

Politikerne kan bare ikke forstå at de forbud der skal ramme de få... Som jo gør det alligevel... Ender med at blive til besvær for de mange, det er en udbredt misforståelse at tro man kan forhindre dem der VIL gøre det med en lov eller stoppe dem der er i gang, bevares, i en diskussion ville argumentet være "jamen bare det stopper en eller 2 fra at gøre det er det så ikke godt".. Øøh nej når der stadig er flere 1000 der stadig gør det... Det er også forbudt at købe stoffer men det er nemmere at få fat i end alkohol.. Dermed har loven ingen effekt
The Brand23 sagde…
Mads Hansen Der kommer ikke noget oprør (vi bor i kage koners land) . Det bliver stoppet gang på gang af Lars den lykkelige med støtte fra danske journalister .. Fusk og bedrag er blevet helt normal og acceptabelt. I fremtiden skal den svage lære at acceptere den stærkes ret...

Populære opslag fra denne blog