Man kan ikke tage af kassen og bagefter bare sige undskyld og desuden være fornærmet som Dansk Folkeparti...

Man kan ikke tage af kassen og bagefter bare sige undskyld og desuden være fornærmet som Dansk Folkeparti tilsyneladende forsøger. Det er ikke nok at trække på skuldrene og betale pengene tilbage - bedrageri med offentlige midler er normalt ikke straffrit og det tyder på en generel usund magtarrogance hos en del af landets politikere.
http://www.dr.dk/nyheder/politik/juraprofessor-df-politikere-risikerer-straf-trods-tilbagebetaling-af-eu-midler

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Naturligvis, og det bør de også! Det ville vel svare lidt til at begå indbrud, og så bare levere kosterne tilbage, hvis man blev opdaget. Sådan spiller klaveret altså bare ikke! De er fanget med fingrene i kassen, og så må der sq være en konsekvens for de involverede. Det skulle da også lige mangle - de er selv modstandere af EU, bl.a. af samme grund som de selv har svindlet. Hyklere af værste skuffe - selv lille fede Lars synes det er i overkanten...
Povl Kvols sagde…
Harry Jessen helt som med store firmaer, og deres ledere. Hvis et ingeniørfirma laver en fejlberegning, der får en bro til at styrte ned over en motorvej sker der intet. Hvis en vognmand kører ind i en bro, bliver han sagsøgt og straffet.

Populære opslag fra denne blog