Apple og branchen bredt har glemt at tænke over hvilket problem de skulle løse for brugerne.

Apple og branchen bredt har glemt at tænke over hvilket problem de skulle løse for brugerne... Er ur uden info på skærmen?! Hvor man ikke kan mærke hvad man trykker på?! Der dårligt kan holde strøm hele dagen?!
Når de end ikke kan løfte de basale funktioner fra et ur, hvad tror de så markedet vil med deres skammel?
Jeg tror på elektriske ure, men Google og Apple har ramt ved siden af...
Der findes enkelte bud på markedet, men de er ikke ret udbredte... Garmin og Pebble har lavet noget, men det er niche produkter og Pebble er opkøbt og serien lukket.
http://meremobil.dk/2017/04/tech-revolutionen-apple-ikke-kunne-loefte/

Kommentarer

Meh. Alt har en start, og skønt jeg personligt også har svært ved at retfærdiggøre brugen af eks. 2500 på et smartwatch ville jeg dog stadig hellere gøre det end at bruge dem på et designer ur der er dyrt primært fordi der står 'Bob' (el. Whatever) på.

Personligt ville jeg have mere tiltro til noget som eks Google Glass der gav både diskret visuel info og auditiv input, det virker som om det har flere anvendelsesmuligheder i modsætning til hvor min kollega da han lige skulle vise hvorfor man skulle bruge 3000 på Apple watch, viste mig at han kunne se telefonens camera visning på uret, det virker som om de penge vare var smidt væk. Personligt håber jeg at glass er tilbage på markedet den dag jeg får brug for briller...
Tim Nielsen sagde…
Jeg har tit overvejet et smart watch, men omvendt ikke kunne retfærdiggøre det. Jeg har et ur i telefonen og gider ikke det sport tracking.

Jeg kunne langt bedre se et brugbart scenarie med google glasses. Min indre GPS er permanent i stykker og derfor er google maps som sendt fra himlen. Problemet med det på en telefon er, at du skal kigge ned på telefonen og når man skal det, så risikere man at gå ind i andre mennesker. Det kunne løsses med de briller. Du ser jo fremad

Populære opslag fra denne blog