Måske Nokia mærket kommer med de manglende Nexus telefoner som pt ikke findes på markedet?

Måske Nokia mærket kommer med de manglende Nexus telefoner som pt ikke findes på markedet?
http://bgr.com/2017/04/07/nokia-and-google-android-partnership/

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
If the hardware quality of on par with Nexus phones, it could make me consider a Nokia again! (Nokia should have done this ten years ago, instead of the rather stupid Microsoft adventure!)
Med det jeg har læst om de telefoner her tror jeg min næste bliver en Nokia... Troede jeg aldrig det skulle blive igen
Rasmus Lindegaard jeg er spændt på hvad prisen kommer til at ligge på... Men den må forventes at blive skarp når de nu er nye på markedet. Sjovt at de tiltaler markedet ved at de ikke gør en helt masse i forhold til at ændre Android.
Peder Thorsø Lauridsen iflg Nokias side er prisen for en nokia6, £229 ca 2200 Kr... Dvs noget højere herhjemme, men det er da ikke slemt sammenlignet med de andre
Bliver spændende om de kan erstatte min Nexus 6p. Ingen telefon kan lige nu. Måske pixel, men den har ikke front højtaler.
Gustav Gansted sagde…
Peder Thorsø Lauridsen​ der står € 229 for en Nokia 6, altså "kun" 1.700,-
Gustav Gansted Huskede det som pund.

Awesome!
Povl Kvols sagde…
Det lyder nærmest suspekt billigt...
Povl Kvols det er ikke mere suspekt, end at det er en halvgammel CPU den er bygget op omkring. Den har fået pæne anmeldelser på fx GSMArena, men er lidt svag på kamera farver og hastighed...
Povl Kvols sagde…
Lad os håbe for dem, at de har mere styr på kvaliteten her, end Nokia havde på deres sidste rigtige Nokia-telefoner. Jeg havde en E70, der senere blev byttet til en E90, da deres E70 var så defekt at det var til grin - både med deres hardware (knapperne var slidt igennem inden den var ½ år gammel), og deres software, der havde stort set alle tænkelige fejl og mangler! Lad os se. Uanset, så er det helt sikkert et skridt i den rigtige retning for Nokia.
Frank Englund sagde…
Hvis dette er et af de største problemer i livet, er der åbenbart mange som er heldige.

Populære opslag fra denne blog