Problemet er ikke at scannerne er så lette at snyde - problemet er at sikkerheden er af en anden type end fx et...

Problemet er ikke at scannerne er så lette at snyde - problemet er at sikkerheden er af en anden type end fx et password eller PIN kode. Det er bestemt ikke pr automatik sikrere at bruge et fingeraftryk - i praksis nok tværtimod og jeg bruger ikke denne type sikkerhed på min telefon.
https://www.engadget.com/2017/05/23/galaxy-s8-iris-scanner-hacked/

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Nej, men nu har iPhones jo ikke iris-scannere, så derfor er denne nyhed nok mere interessant end fingeraftryk...
Povl Kvols det generelle problemer jeg tænker på er biometri i det hele taget... Det er noget fysisk som kan eftergøres uanset typen.
Povl Kvols sagde…
Jeg er naturligvis helt enig, Peder Thorsø Lauridsen. Jeg mener blot, at det er forholdsvis typisk, at vi ser nyheder om, at ikke-iPhones har sårbarheder, hvilket indirekte får iPhones til at fremstå bedre, uden der reelt er grund til det.
Povl Kvols jeg læser bestemt ikke artiklen sådan - og jeg mistænker bestemt ikke Chaos Computer Club for at være specielt begejstret for Apple.

Populære opslag fra denne blog