Den feministiske klapjagt på mænd virker helt hysterisk - det er som med racisme og pædofili, at hvis ikke du...

Den feministiske klapjagt på mænd virker helt hysterisk - det er som med racisme og pædofili, at hvis ikke du ubetinget hyler med de andre, der hyler, så er du selv fortaler for forbrydelsen... det er som om det personlige ansvar for sig selv som person ikke har betydning - man kan uden videre lade stå til og så føle sig krænket bagefter... Det er den vildeste offer-kultur, hvor alle kan lade sig suge med i følelsen af "hvor slemt det er for stakkels lille mig" i stedet for at tage sit personlige ansvar alvorligt!
Hvor var ledelsen henne i forfølgelsen af Kevin Spacey og deres ansvar for forholdene på optagelserne? Hvilken kultur har de ladet eksistere? #metoo
https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/filmanmelder-om-kevin-spaceys-fald-fra-tinderne-et-offer-mediernes-gabestok

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Jeg hørte en udtalelse fra "Ålen", hvor han jo pludselig blev ekskluderet fra det svenske filmselskab. Ikke pga. at han havde klapper en journalist i røven, men fordi han havde en forkert holdning. Hans udtalelse var i øvrigt ganske underholdende: "Hvis hun 15 senere stadig har traumer over et klap i røven, så skulle hun måske tale med nogen om det" (frit citeret). Han har ikke en dom for voldtægt eller sexchikane, men blot stemt ude.

Populære opslag fra denne blog