Det er så bare ikke det mindste i orden, hvis der er hold i anklagerne!

Det er så bare ikke det mindste i orden, hvis der er hold i anklagerne!
https://www.androidauthority.com/google-collecting-data-android-phones-location-816573/amp/

Kommentarer

Tais P. Hansen sagde…
Google og andre kan også se din IP adresse og udlede din omtrentlige position fra den. Jeg forlanger at kunne slukke for min IP adresse så de onde firmaer ikke kan se min placering! 😏

Det er grundlæggende naivt at tro at man kan være hemmelig online.
Tais P. Hansen det er så ikke det samme som aktiv lokalisering uden samtykke!
Tais P. Hansen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen Det er ikke aktiv lokalisering at medsende mobilmast id. Alle mobiloperatører og deres partnere, som håndterer afregning har adgang til den oplysning. Har du også givet dem samtykke til at de kan bruge den information til at lokalisere dig?
Tais P. Hansen den nye EU lovgivning om persondata ser også en klar forskel på hvad der er nødvendigt og ikke. At andre gør det er ikke en god grund. Og de har undladt at gøre opmærksom på det og gør det selvom du slår øvrig sporing fra...
Tais P. Hansen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen IP giver alle din lokation ned til den by du befinder dig i uden mulighed for at sige fra. Hvor går grænsen efter din mening?
Tais P. Hansen forskellen ifølge lovgivningen er om du opsamler det og hvorfor.
Lars Larsen sagde…
Jeg tror dybest set disse firmaer som Google, Facebook og Apple er så hamrende ligeglade med EU og GDPR. Der bliver indsamlet en hulens masse data fordi der er penge i det. At kunne sætte privacy settings er at stikke folk blår i hovedet : "du er glad og vi indsamler stadig data bag om din ryg". Der kommer ikke telefoner med kill-switches for disse ting for der er ikke salg i det. Langt de fleste er sk...-ligeglade, men at overvågningssamfundet er blevet til mere end DDR kunne drømme om ønsker de ikke at forholde sig til - det gør nemlig ondt.

Populære opslag fra denne blog