Microsoft svigter nu med fuld musik alle deres kunder der stadig anvender Windows XP og den slags - især fordi de...

Microsoft svigter nu med fuld musik alle deres kunder der stadig anvender Windows XP og den slags - især fordi de har forhindret brugerne i at kunne anvende en aktuel version af Internet Explorer...
Det er tid at skifte til en moderne og sikker browser...
http://www.theverge.com/2016/1/6/10722426/internet-explorer-8-9-10-dying

Kommentarer

Mads Hansen sagde…
Der går ikke længe før i lukker for support at alt under windows 10.
Det er et stort problem at udvikling og tvang fra Microsoft er styret af markedsandele på bekostning af brugerne... Balladen er opstået fordi Microsoft ikke har evnet at levere en attraktiv erstatning for Windows XP og siden Windows 7 - brugerne har tydeligvis ikke har lyst/behov for at skifte...
Mads Hansen sagde…
Jeg installere en win10 på en partition på min søns maskine i går, der er desværre nogle spil han kun kan få til windows. Det var som sædvanligt et ubeskriveligt bøvl at få den installeret, og for pokker det er svært at finde rundt i den. Der er blandinger af forskellige nye og gamle typer interface. At oprette en bruger til drengen som ikke er koblet sammen med deres online ting og datainsamling var en udfordring. (Det var også også på dansk).
Jeg kan faktisk godt forstå at apple vinder frem, windows er godt nok blevet noget rod.
Dorte Hedengran sagde…
Jeg synes, Win10 ser lige så rodet som win8 eller også har jeg bare ikke sat mig ordentlig ind i den. 
XP var mere brugervenlig. Jeg kan godt forstå, at mange har beholdt den lige til det sidste.
Mads Hansen jeg har også brugt OSX, men er ikke specielt begejstreret for det heller - selv bruger jeg #Ubuntu. Det er jo heldigvis et valg man kan tage efter ens smag og behov - og for mig er det vigtigst at det gør hvad det skal og ikke generer mig i mit arbejde.
Mads Hansen sagde…
Jeg er også rent på ubuntu og andre Linux varianter, ungerne har en Windows til at spille på.
Wiqas Butt sagde…
np med win10, alt køre fint
Hehe jeg kører stadig Windows 7....

Populære opslag fra denne blog