Der har angiveligt været en del sager hvor biler er fundet åbne og indholdet fjernet uden forsikringen ville dække...

Der har angiveligt været en del sager hvor biler er fundet åbne og indholdet fjernet uden forsikringen ville dække fordi bilproducenterne ikke ville indrømme sikkerhedsfejlene. Nu er det igen vist at sikkerhed designet af ingeniører ofte er mangelfuld.
https://ing.dk/artikel/naesten-100-millioner-vw-biler-kan-laases-med-billig-minicomputer-186014

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Mon ikke spidskompetencen ligger i at bygge biler, men ikke sikkerhed. En anden historie i denne uge er indbrud i Jeeps i Texas. 7 minutter og så havde de bilen. Vi kommer til at se mange sager hos forsikringsselskaberne om stjålne biler, men hvordan skal jeg som ejer kunne bevise et tyveri ?
Lars Larsen netop, det kan du ikke og får dermed selv ansvaret.
Lars Larsen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen Jeg tænker tit, at jeg vil foretrække gamle og slet ikke moderne brugervenlige dimser/features/med meget mere, når man tænker på sikkerhed og eller mangel på samme. Læste forleden, aT russerne har held til at hacke smart-tv's i Ukraine og vise russisk propaganda. Det er skræmmende.
Povl Kvols sagde…
Jeg forstår slet ikke at forsikringsselskaberne kan få lov til at vende bevisførelsen om på den måde. Man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Det handler ikke om, hvorvidt din lås regnes for at være sikker, og at bilproducenten siger at det "ikke kan lade sig gøre", men hvorvidt man kan med blot en vis rimelighed bevise hvem der har stjålet køretøjet. I virkeligheden handler det måske mest af alt om, at det vil være for dyrt for et forsikringsselskab at færre den slags beviser, og at det er billigere at hyre en bedre advokat og så overbevise retssystemet om at man er et stort firma og derfor ikke kan tage fejl.
Povl Kvols sagde…
Jeg kunne til gengæld forestille mig, at dette kunne være mindre godt for politiet, hvis det kom i hænderne på de forkerte: https://ing.dk/artikel/eu-udvikler-elektromagnetisk-vaaben-mod-farlige-bilister-185816
... Men det har man helt sikkert tænkt over!
Lars Larsen ja, vi kender langt bedre svaghederne på gamle dimser. Og vi har en tvivlsom tillid til nye muligheder.
Povl Kvols sagde…
Det burde jo lyde som endnu en dyr sag for Volkswagen, med erstatning af tyveri, eller opgradering af millioner af låse i biler...
Nikolaj Hansen det er rigtig trælst med de mange fejl der tilsyneladende plager udvalgte modeller.

Populære opslag fra denne blog