Forstår de da ikke, at de skaber polarisering og indbyrdes modstand ved at lave den slags lovgivning?

Forstår de da ikke, at de skaber polarisering og indbyrdes modstand ved at lave den slags lovgivning? At de dermed fremmedgør en bestemt befolkningsgruppe og dermed skaber ufred?
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/frankrig-muslimsk-burkini-forbydes/6234273

Kommentarer

Jørgen Allan Olsen​ min tanke er mest, at det ikke fremmer nogen samfunds følelse, at blive pålagt forbud, der specifikt er rettet mod bestemte befolkningsgrupper. Hvis vi skal bo sammen, så er det rigtigt skidt at skabe indbyrdes splid.
Jørgen Allan Olsen hvorfor siger du det? Selvfølgelig skal vi ikke det, men vi skal vælge de rigtige kampe. Selvom jeg ikke er vegetar eller danser folkedans, så har jeg ikke problemer med, at andre gør det.
Povl Kvols sagde…
Jeg er for så vidt enig i, at burka, niqab, chador osv. i bund og grund er kvindeundertrykkende, og på mange måder ikke hører hjemme i et moderne oplyst og ligestillet samfund. Og det gør julemænd, flyvende rensdyr, jomfrufødsel og engle såmænd heller ikke! Jeg tror dog ikke forbud er den rigtige vej frem her, men snarere oplysning og uddannelse. Men det er en svær balance: hvor meget vrøvl og undertrykkelse skal vi acceptere?

Populære opslag fra denne blog