Jeg er måske en af de naive tåber, der med glæde betaler min skat.

Jeg er måske en af de naive tåber, der med glæde betaler min skat... Jeg ønsker ikke skattelettelser, men jeg vil til gengæld brændende ønske mig at den offentlige administration sikrer en fornuftig anvendelse af pengene. Og det er bestemt ikke at forgylde dem der har mest.
Vi skaber ikke nogen vækst ved at lade flere penge ligge i bunker hos virksomheder og topskatte ydere.
https://www.information.dk/debat/2016/08/nej-rige-fortjent-rigdom

Kommentarer

Torben Colding sagde…
Smukt formuleret, Peder Thorsø Lauridsen​ - et standpunkt, som jeg bakker op!
Tim Lauridsen hvis bare det var rigtigt, men virksomheder af en hvis størrelse kan frit slippe for at betale skat i Danmark... Det kan jeg ikke se er noget godt argument. Top skat er en mulighed for dem med store indtægter til at give tilbage til samfundet, som har betalt deres uddannelse...

Populære opslag fra denne blog