Det bliver spændende at se om de tegner en ny trend eller det bliver en parentes.

Det bliver spændende at se om de tegner en ny trend eller det bliver en parentes... De har fjernet Home knappen, fingeraftryk sensor og givet telefonen en udgået Qi trådløs oplader... Det virker ikke helt som fremtiden... De store skærme igen kanter er dog allerede en udbredt feature på top modeller fra andre producenter.
http://www.androidauthority.com/four-reasons-why-wont-buy-iphone-x-800177/amp/

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Den nye serie af apparater er et kludetæppe - et Inspector Gadget -ur med indbygget mobiltelefon?ansigtsgenkendelse, der helt erstatter alt andet sikkerhed? iPhone er blevet et fashion statement, og ikke meget andet. Det er noget man har, for at vise at man er smart og moderne, og ikke pga. funktionalitet eller praktikalitet. Det er det nye B&O eller Lacoste. Man kan mene om Steve Jobs hvad man vil. Han var stor tilhænger af massiv marketing, men havde i det mindste et særdeles skarpt øje for anvendelighed og konsistent branding. Det nuværende Apple ligner i stadig stigende grad Apple sidste gang han var væk fra firmaet, hvor de langsomt sygnede hen og tabte fokus og markedsandele. Parantes slut - sælg aktierne...
Mark Würtzen sagde…
⬆⬆⬆⬆Uden den rigtige bondemand kan dette æble ikke gro, det vil der imod rådne væk. ⬆⬆⬆⬆
Har lige fået den nye Huawei P10. Ligner fuldstændig en iPhone. Er utroligt tilfreds med kameraet i telefonen Fantastiske fotos. Ellers er den som alle de andre Android, besværlige at blive vant til at betjene. Kender nok de fleste features om en måneds tid, og kommer som jeg plejer, kun til at bruge telefonen, og tage nogle foto.

Populære opslag fra denne blog