Google får en tilsyneladende velfortjent og mærkbar bøde for at misbruge deres position til at fremme deres egne...

Google får en tilsyneladende velfortjent og mærkbar bøde for at misbruge deres position til at fremme deres egne reklamer frem for andre.
https://www.version2.dk/artikel/google-retter-ind-efter-eu-boeder-1081101

Kommentarer

Jannik Toftegård Trolle socialisme som modsætning til kapitalisme virker for mig som en fordel... som samfund har vi aldrig gavn af virksomheder, der via deres størrelse holder andre væk og skaber de facto monopoler. Det gælder indenfor alle industrier og sætter udviklingen i stå mens priserne bliver for høje.
Det kan bedst betale sig for os som samfund at få stoppet.
Tais P. Hansen sagde…
Kunder har købt en placering i Googles shopping produkt på Googles søge produkt. EU er på dybt vand med den, men sådan er det jo når et EU firma (PriceRunner) tuder over en Amerikansk service. EU to the rescue, oftest på slutbrugernes bekostning.
Lars Larsen sagde…
Jannik Toftegård Trolle ja, du kan have ret. Men hvilken position har Google på søgemaskine-markedet ? Tæt på monopol eller meget store i forhold til andre. Desværre kender de færreste andre søgemaskiner. Et frit marked som i monopol ?
Lars Larsen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen det var bedre, at der var mange udbydere og markedet kunne opføre sig godt til gavn for forbrugere ved sund konkurrence. Socialisme betyder indgreb og over tid skævvridninger, da lovgivning sjældent er oppe på beatet som markedet. Socialisme skaber afhænhigheder og kunstigt åndedræt og det gavner ikke.
Lars Larsen jeg tror du blander socialisme som ideologi sammen med dårlig socialistisk praksis?
Lars Larsen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen socialisme som i hvilken forstand ? Dit sidste udsagn har vi set for meget af - særligt i DK. Jeg skal skyndsomst bemærke, at det også ses fra kapitalismens side. Alting er et spørgsmål om tidsramme,

Populære opslag fra denne blog