Det lyder som en trængt medie branche, der klynker over at Verden ikke er som i 90'erne.

Det lyder som en trængt medie branche, der klynker over at Verden ikke er som i 90'erne... ? Hvis de skal igennem med dette, må de dels acceptere fri kopiering og dele ud af pengene til alle andre rettighedshavere uanset område... ?
Det holder jo grundlæggende slet ikke... !
https://www.version2.dk/artikel/udvalg-anbefaler-kopiafgifter-paa-smartphones-eksterne-harddiske-andre-enheder-1079833

Kommentarer

Hvem kopierer i dag? Alt kan streames, også forskudt i forhold til flow tv. Jeg kopierer slet ikke noget medieindhold.
Per Larsen ja, det virker ret urimeligt at skulle betale disse "bøder"
Povl Kvols sagde…
Ak ja KODA - en af de mest ødelæggende foranstaltninger for distribution i Norden, og måske den største årsag til at medier, såsom Netflix, er så begrænsede og dyre i Norden...
Povl Kvols sagde…
Hvad med afgifter på koben, da de jo ofte bliver brugt til indbrud?
Povl Kvols sagde…
Peder Thorsø Lauridsen​ du må jo forstå at...
Kim T. Gjøl sagde…
Som altid viser medieindustriens repræsentanter, at de lever i en alternativ dimension. (-de af dem, som endnu ikke er buret inde for helt åbenlyst bedrageri).
Men de er dygtige til at lobbye intetanende politikere til at lægge skat på et-eller-andet. Betragt det som en skat svarende til tidligere kopskat, skat på vinduer, skat på salt - whatever. Argumentationen for en skat på smartphones og harddiske er uden nogen som helst relation til virkeligheden.
Jeg forventer, at høre det fra folketingets talerstol: Yadayadayada - skat!
Og forstå det nu: Medie-indholdet ER betalt gennem teleselskaberne. Jeg hælder i hvert fald kassen ud til (ud over DR-licens, som selvfølgelig skal ind over skatten) køb af medie-muligheder, uanset om jeg bruger dem eller ej.
OG - jeg ved det godt, Danmark er for lille et sprogområde til en kongelig ballet, men måske er vi også for små til, at jeg lige sidder derhjemme i mit køkken og laver en helt vildt god sang om min døde kanariefugl, og når den så kun sælger 2 kassettebånd, så er det helt sikkert, fordi folk kopierer den til deres mobiltelefon. AAARH!

Populære opslag fra denne blog