Det lyder som en trængt medie branche, der klynker over at Verden ikke er som i 90'erne.

Det lyder som en trængt medie branche, der klynker over at Verden ikke er som i 90'erne... ? Hvis de skal igennem med dette, må de dels acceptere fri kopiering og dele ud af pengene til alle andre rettighedshavere uanset område... ?
Det holder jo grundlæggende slet ikke... !
https://www.version2.dk/artikel/udvalg-anbefaler-kopiafgifter-paa-smartphones-eksterne-harddiske-andre-enheder-1079833

Kommentarer

Hvem kopierer i dag? Alt kan streames, også forskudt i forhold til flow tv. Jeg kopierer slet ikke noget medieindhold.
Per Larsen ja, det virker ret urimeligt at skulle betale disse "bøder"
Povl Kvols sagde…
Ak ja KODA - en af de mest ødelæggende foranstaltninger for distribution i Norden, og måske den største årsag til at medier, såsom Netflix, er så begrænsede og dyre i Norden...
Povl Kvols sagde…
Hvad med afgifter på koben, da de jo ofte bliver brugt til indbrud?
Povl Kvols sagde…
Peder Thorsø Lauridsen​ du må jo forstå at...
Kim T. Gjøl sagde…
Som altid viser medieindustriens repræsentanter, at de lever i en alternativ dimension. (-de af dem, som endnu ikke er buret inde for helt åbenlyst bedrageri).
Men de er dygtige til at lobbye intetanende politikere til at lægge skat på et-eller-andet. Betragt det som en skat svarende til tidligere kopskat, skat på vinduer, skat på salt - whatever. Argumentationen for en skat på smartphones og harddiske er uden nogen som helst relation til virkeligheden.
Jeg forventer, at høre det fra folketingets talerstol: Yadayadayada - skat!
Og forstå det nu: Medie-indholdet ER betalt gennem teleselskaberne. Jeg hælder i hvert fald kassen ud til (ud over DR-licens, som selvfølgelig skal ind over skatten) køb af medie-muligheder, uanset om jeg bruger dem eller ej.
OG - jeg ved det godt, Danmark er for lille et sprogområde til en kongelig ballet, men måske er vi også for små til, at jeg lige sidder derhjemme i mit køkken og laver en helt vildt god sang om min døde kanariefugl, og når den så kun sælger 2 kassettebånd, så er det helt sikkert, fordi folk kopierer den til deres mobiltelefon. AAARH!

Populære indlæg fra denne blog

Alle, der kalder de offentlige ansatte for grådige og forkælede, har virkelig ikke nogen forståelse for hvilket...