Det er noget af en rodebutik Google har lavet her.

Det er noget af en rodebutik Google har lavet her... Selv holder jeg af resterne af Hangouts selvom den ikke længere må håndtere SMS... Hvad bruger I og hvorfor?
WhatsApp kunne næsten være et bud, men den har ikke en rigtig web udgave..
https://www.androidauthority.com/google-messaging-apps-867843/

Kommentarer

Jeg bruger Hangouts og savner Talk - no school like oldschool :o)
Tais P. Hansen sagde…
Allo og Duo. Eller Messenger hvis jeg bliver tvunget til det.
Torben Colding sagde…
Jeg bruger Signal til SMS og Hangouts til alt andet. Jeg forstår ikke Googles nedprioritering af sidstnævnte. Tidligere brugte jeg også Hangouts til SMS og har altid været glad for den. Har aldrig forstået kritikken - pånær forvirringen om, hvornår man sendte SMS eller Hangouts besked, men det synes jeg, de fik styr på i senere versioner.
Mark Gjoel sagde…
Jeg bruger Signal til dem der har det, hangouts til dem der har det og ikke signal, og Facebook til dem der har det. SMS til resten. It's a mess!
Signal giver mig udfordringer med billeder.. Når jeg sender dem bliver de pixeleret.. Kan sgu ikke helt forstå det..
Tais P. Hansen sagde…
Morten Ganer Enig med rodet strategi, men Allo er nu ikke lagt i graven. Teamet bag Allo bygger Allos features ind i Android Messages. Resultatet skulle blive noget i retning af Allo + RCS/SMS. Men vi får se. Indtil videre er det kun Telenor/Telia der understøtter RCS.
Tais P. Hansen men det virker så ikke fra PC, på tværs af apparater etc...
Tais P. Hansen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen Det virker fint på PC. Det er ikke den optimale løsning, men det virker.

Derudover har jeg ikke haft brug for det på andet end min mobil og på desktop, så har ikke prøvet at sætte det op på andre enheder samtidigt.

https://allo.google.com/web
allo.google.com - Allo for web
Tais P. Hansen jeg tænker ikke på Allo men på SMS/RCS.

Populære opslag fra denne blog