Politikerne vil lukke FM radio uden at have et reelt alternativ - DAB er 30 år gammelt og ikke tidsvarende.

Politikerne vil lukke FM radio uden at have et reelt alternativ - DAB er 30 år gammelt og ikke tidsvarende. Det virker ikke bare "ude i verden", understøtter ikke trafikmeldinger og har selv i Danmark mange huller - selv inde i de større byer! Desuden har selv nye biler stort set ikke DAB indbygget og eftermonteret udstyr til "gamle biler" er ikke velfungerende...
De har været i gang med at lukke FM båndet i Norge og det har mildest talt ikke vakt nogen begejstring!
Hvad driver beslutningen, når der ingen fordele er for borgerne? Det må være udsigten til en hurtig økonomisk gevinst ved at sælge frekvenserne til anden side?!
https://jyllands-posten.dk/livsstil/biler/ECE10674724/socialdemokrater-frygter-trafikalt-ragnarok-ved-fmlukning/

Kommentarer

Elo Hansen sagde…
Det handler om, de tror fjolserne på Christiansborg, at de gør danskerne en tjeneste, at de vil sætte et fodspor for at blive husket.

Ved det der er flere fodspor, at huske - men jeg husker kun to.
De gjorde meget stor skade, i samfundet.

Det ene Fodspor er Britta Schall Holberg og BLØDERSAGEN i starten af 80'erne med Bløder medicin der ikke blev screenet - resultat, Flere fik Hiv - resultat, hun var så anstændig, at blive væk en tid - men hun glemte anstændigheden, og kom igen i politiken.

Det andet er Justitsminister
Lene Espersen, og en ødelæggende knivlov som gjorde de fleste danskere kriminelle - siden er den forsøgt at mildne. Med det resultat, at den blev endnu værre.

Nu må vi ingen steder gå nogen steder med en kniv - i min barndom, kunne hvem som helst gå hen ad gaden med en dolk i skede - ind på værtshuset, ingen sagde noget - nu ville de skrige, som stod man med et maskingevær og skød løs.

Var de to anstændige, skred de fra politik, og blev væk. Som Erik Ninn Hansen gjorde, da han i sin tid blev gjort til Syndebuk, i Tamilsagen - han var den eneste politiker jeg kunne lide. Resten er tidsler og bjørnekløer.
Elo Hansen sagde…
Tim Lauridsen Og de kunne passende, nedlægge Christiansborg. For de har gennem salget af Danmarks selvstændighed til EU, gjort sig overflødigt - for alt, bestemmes i Bruxelles.

Populære opslag fra denne blog