mandag den 12. november 2018

Så fandt jeg tilsyneladende hvad jeg ledte efter - en generel reklame fjerner til min telefon!

Så fandt jeg tilsyneladende hvad jeg ledte efter - en generel reklame fjerner til min telefon! Den er OSS og laver en VPN til filtrering af DNS opslag - og dermed kan den filtrere reklamer via DNS tjenesten keweonDNS. Slut med reklamer i Google Chrome og ingen kørende tjenester i baggrunden!
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.blokada.alarm.dnschanger

3 kommentarer:

Pascal V. (DrKaosDK) sagde ...

Hmm. Tænker.. What's the catch..

Peder Thorsø Lauridsen sagde ...

Måske så enkelt, at det er open source og andre også er pænt trætte af reklamer?

Pascal V. (DrKaosDK) sagde ...

Peder Thorsø Lauridsen det forstår jeg, men om jeg helt stoler på hensigten blot fordi det er OpenSource.. Hmm.. Men tak for deling alligevel.. 😀