Endnu engang lader det til dansk #Politi har overtrådt reglerne og misbrugt deres beføjelser - denne gang til...

Endnu engang lader det til dansk #Politi har overtrådt reglerne og misbrugt deres beføjelser - denne gang til ulovligt at visitere borgere uden grundlag. Vi kan kun bevare tillid til en politi myndighed hvis vi kan stole på de holder sig til lovgivningen!
http://www.dr.dk/nyheder/indland/betjente-visiterer-borgere-i-strid-med-reglerne

Kommentarer

Mads Hansen sagde…
Er det pga kina besøget for et par år siden at alle disse ting dukker op, politiet har da ikke adfærd de sidste mange år?
Mads Hansen​ Ja, det er præcis den sag... Kina havde med stor sikkerhed krævet at Danmark fjernede alle kritiske optrin mod Kina under besøget...
Det er forståeligt nok af et diktatur, men helt utilgiveligt at vi sin erklæret demokrati og i strid med grundloven imødekommer kravet!
At der bagefter fra statslig side bliver løjet om sagen i både retten og i pressen er så langt ude at det trodser al rimelighed.
Og med stor sikkerhed får det ingen konsekvenser for de ansvarlige ministre... !
Aalling76 sagde…
Jeg mener ikke at man kan forsvare at politiet kan visiter folk uden de er mistænkt for noget kriminelt. Man kan ikke bare visiter mere eller mindre tilfældige mennesker fordi man håber at finde noget sjovt i deres lommer.
Det at de uden for en visitations zone skal have rimelig grundlag for visitation betyder intet. Det tøj du går i kan være nok eller de venner du har.

Populære opslag fra denne blog