Så er det officielt.

Så er det officielt... #Politiet har bevidst løjet for domstolene for at dække over ulovlige ordrer fra justitsministeriet. Engang havde #Danmark #demokrati... Det kan åbenbar ikke betale sig længere og det får tilsyneladende ingen konsekvenser for de ansvarlige ministre... Vil vi finde os i det?
http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8081802/Kritikere-Justitsministre-kan-ikke-t%C3%B8rre-al-ansvaret-af-p%C3%A5-politiet/

Kommentarer

Mads Hansen sagde…
Der er alt for meget 'tillid' til politiet i Danmark.
Mads Hansen sagde…
Alle kunne se videoerne af politiet der tog flag fra folk det ville demonstrere, det var helt tydeligt. En ansvarlig minister burde selv have undersøgt hvad der var galt med det samme.
Enten viste de godt hvad politiet lavede fordi de havde en eller anden form for 'forståelse', eller og har politiet løget lige i ansigtet på ministeren, og det dur slet ikke.
Mads Hansen sagde…
Politiken 17 timer siden:

»Det er også det, der kan få en til at sætte spørgsmålstegn ved, om sporet ender her, eller om vi skal højere op. For umiddelbart er det svært at forestille sig, at politiets øverste lag selv skulle træffe sådan en beslutning«.
Det er helt utænkeligt at ordren er kommet fra andre end regeringen igennem justitsministeriet...
Mads Hansen sagde…
Kunne det ikke være ministeriet, på samme måde som det var i 'nødløgn' sagen?

Populære opslag fra denne blog