Dette er et område med enormt mange sandheder.

Dette er et område med enormt mange sandheder... dykker man ned i tallene viser de dele at malware på mobile enheder er langt mindre end på PCer med Windows og desuden kan man mistænkte anti malware firmaerne for at have en usund interesse for Android fordi det er deres eneste marked - Apple og Microsoft forbyder nemlig sikkerheds produkter på mobile enheder...
Asien har desuden en meget stor andel af de omtalte enheder, da de typisk ikke anvender Google app store... set i Europa og Vesten generelt er der ikke hverken nogen reel forskel eller noget stort problem.
https://www.version2.dk/artikel/malware-maalretter-sig-virksomheder-1-af-25-telefoner-inficeret-845087

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Det er ikke så lidt beskæmmende, at det "professionelle" medie ikke dækker disse perspektiver bedre. Har de et andet ærinde, eller får de næste Nyhederne fra en kilde, der har en anden interesse...?
Keld Daugaard sagde…
Antivirus på Android er unødvendigt spild af penge og ressourcer, hvis man bruger sund fornuft og Google Play. 
Det er det sædvanlig de altid lukker ud, et andet sted har de lige skrevet at Nexus og Samsung tlf er de sikreste Android tlf, vedr. månedlige sikkerheds updates og at f.eks Samsung er lige i hælene på Apple vedr. sikkerhed, grundet Knox.

Populære opslag fra denne blog