Donald Trump er simpelthen umuligt at gøre nar ad - der er ikke noget at karikere sin han ikke selv allerede har...

Donald Trump er simpelthen umuligt at gøre nar ad - der er ikke noget at karikere sin han ikke selv allerede har gjort. Jeg har undladt at poste alle de tåbelige ting han har sagt og gjort, for det er utrolige mængder. Problemer er samtidig at vælgerne i USA ikke allesammen kan lide Hillary Clinton og dertil er ganske træt af politikere og dermed ser Donald Trump som en forfriskende fornyelse... Jeg frygter at han har en reel chance for at blive valgt - om ikke andet så for en enkelt valgperiode.
http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE8883936/trump-i-modvind-gjorde-grin-med-mor-til-doed-soldat/

Kommentarer

Jannik Lindquist sagde…
Problemet er, at hans modstandere har en tendens til at sige: "Han er ond og vi er gode". Det er hans vælgere ganske enkelt lodret uenige i, så den kritik falder tilbage på fx Hillary. Det ville være meget mere effektivt at gå efter hans ekstreme dumhed. Hans tilhængere tror, han er en superdygtig erhvervsmand. Skær ud i pap med masser af uafviselige eksempler, at han også er en katastrofe på det område. Hans tilhængere er totalt ligeglade med, at vi synes, at han er en klovn. Det handler om, at få dem til at se ham som en klovn.
Tim Lauridsen jeg frygter det også... men man må vel også acceptere et demokratisk valg, hvis det så bare er det... Det er så for fire år og han sidder der jo ikke med al magten alene...

Populære opslag fra denne blog