Jeg har selv lige været på ferie i Norge og har for første gang klaret mig udelukkende med Google Maps, der har fået...

Jeg har selv lige været på ferie i Norge og har for første gang klaret mig udelukkende med Google Maps, der har fået tunnel navigation/simulering, offline kort og offline navigation og dertil TELMORE data roaming pakke. Næsten perfekt oplevelse med kun få dårlige oplevelser som fx besynderlige vejvalg, nedbrud under kørsel og langsom opdatering.
Med lidt fornuft og anvendelse af WiFi i butikker klarede jeg fint ti dage med nyheder og opdateringer, browsing og emails mm på 1 GB data...
http://ekstrabladet.dk/ekstra/tech/brug-din-smartphone-paa-bilferien/6191351

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Jeg har stort set ikke brugt dedikerede GPS apparater, siden jeg fik min første smartphone. Motorola A1000 og Sony Ericsson P910 var desvære lidt for fejlbehæftede, men Wayfinder virkede generelt OK. Med Google Maps er der stort set ingen grund til at have et særligt apparat til navigation. Telefonen gør det absolut fint!
Erik Hovedskou sagde…
prøv maps.me hentes fra Google Play offline hent kort ned og du er "kørende"

Populære opslag fra denne blog