Kvinder er ikke bedre end mænd!

Kvinder er ikke bedre end mænd!

...og mener du noget alvorligt med ligestilling, så kan du bare ikke støtte tanken om at de skulle være det! Med samme tanke i behold, kan du heller ikke sige mænd er bedre end kvinder! OG du kan heller ikke argumentere for, at de er ens!
Denne video - teknikken til trods - er virkelig glimrende til at illustrere hvad problemet er - og desværre findes der rabiate kvindeforkæmpere af begge køn, der i fuld alvor vil gøre mænd til svin og skurke i samfundet... Hvor står du?
https://www.youtube.com/watch?v=3LqbqUMXinQ

Kommentarer

Jeg kan i samme boldgade anbefale at se hvad karen straughan (kvindelig ikke-feminist) kommer med, bl.a. i YouTube videoer fra flere år.
Jeg kom til at sige et sted at sagen for ligestilling måske ikke skulle hedde feminisme, da det lægger fokus på ét køn.

Jeg fik at vide at jeg skulle holde kæft fordi jeg er en hvid mand. Ikke et ord om mit forslag, ikke en overvejelse om det gav mening - hvis mænd ikke vil støtte feminisme pga. navnet så er de alligevel ligegyldige.

Det lyder jo fantastisk, at marginalisere en gruppe fordi man selv er marginaliseret.

Long story short, jeg opgav feminisme der. De kan sejle deres egen sø. Som hvid mand er jeg alligevel højt priviligeret, så i deres iver efter at få mig til at holde kæft (jeg fik alligevel sidste ord) mistede de en støtte. Dem om det.

Populære opslag fra denne blog