Endelig kom Google WiFi til Danmark! Mon vi også får Google Home?

Endelig kom Google WiFi til Danmark! Mon vi også får Google Home?
https://store.google.com/dk/product/google_wifi?hl=da-DK

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Hvad er fordelen ved Google Wifi i forhold til andre ? Er der forhold omkring privacy ?
Lars Larsen sagde…
Har man en internetudbyder - jeg har antenneforening - så medfølger der jo en router med indbygget wifi og mangler man dækning i det fjerneste hjørne af huset, så er det bare at sætte en repeater op - alternativt en powerline med wifi.
Fordelen ved Google WiFi er en meget enklere brug af WiFi med automatisk skift mellem 2,4 og 5 GHz netværk, automatisk opdatering, bedre rækkevidde og performance. Desuden kan den snakke med "smart home" ting som fx Philips hue.
Lars Larsen sagde…
"Enkel" som i sikker også ? Min oplevelse er i flere tilfælde, at enkel opsætning er en trussel mod sikkerheden. Jeg kan godt lide Philips Hue, men der har været Security issues som extremetech.com - Philips Hue LED smart lights hacked, home blacked out by security researcher - ExtremeTech og det får mine nakkehår til at stritte på mig.
Jeg modtager 3 stk med posten i dag :-)
Lars Larsen jeg har ikke hørt om nogen sikkerheds problemer med den... Jeg vil tro det er noget der ville blive skrevet om... Automatisk opdatering skulle stille de fleste bedre end udstyr der ikke bliver vedligeholdt... Der var godt nok i starten en fejl på en opdatering, der gjorde at de skulle nulstilles...
Tais P. Hansen sagde…
Jeg har haft Google WiFi i nogle måneder nu. Langt bedre dækning end det noname pis som diverse internetudbydere og antenneforeninger giver deres brugere. Og så var det den nemmeste opsætning jeg nogen sinde har prøvet. Oven i det har jeg grupperet de enheder der er mine børns og sat tidsbegrænsning på, så på skoledage blokerer den WiFi tidligere end normalt. Og så er der jo SafeSearch screening også nu. 😃

Populære opslag fra denne blog