Jeg er fuldstændig enig... Drop klynkeriet og tag ansvar for dig selv!

Jeg er fuldstændig enig... Drop klynkeriet og tag ansvar for dig selv!
Hvorfor ikke bare overholde hastighedsgrænserne? Og hvis man ikke har motorik til at placere højre fod med et passende tryk på pedalen, burde man så overhovedet køre bil?
https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10717546/udskaeldte-fotovogne-men-hvorfor-egentlig/

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Der er ingen grund til klynk over at få en fartbøde. Tag det som en mand og tænk dig om næste gang! God sommer, Peder! 😎
Povl Kvols sagde…
Jeg mener ikke det er helt så sort/hvidt... Hastighedsbøder ved f.eks. skoler (når skoler er aktive/åbne!)b er helt fair. Gerne masser af fotovogne her, tak. Men i rigtig mange tilfælde oplevet jeg, at politiet i højere grad vælger at kigge på, hvor det er lettest at indkassere penge, snarere end på, hvor det betyder mere for sikkerheden. Det er meget lettere at overvåge hastighederne ved siden af vejarbejdet, når ingen arbejder, end når det går folk rundt og er i reel fare. Det er meget lettere at tage mange fartbøder på en mindre trafikeret motorvej, hvor de fleste kører lidt for hurtigt. Og det er super let, at stille fotovognen op på stedet, hvor grænsen er sat lidt lavt. Hvis man i stedet for indtjening koblede hastighedsforseelser sammen med en mere generel forbedring af sikkerheden, og tilmed måske lige på rimeligheden i de konkrete grænser, tror jeg man kunne få en langt bedre effekt, end bare at uddele de nemme bøder.
Lars Larsen sagde…
Povl Kvols fint indlæg. Men de har ko stadig kørt for stærkt. Reglerne gælder alle steder, men det da rigtigt, at man kunne koble nogle ting sammen.
Povl Kvols sagde…
Hvis ikke det alligevel ikke handler om trafiksikkerhed, hvorfor så ikke bare gange bøderne med 10, og så spare 90% af vognene? Hvis det handler om trafiksikkerhed, så burde man måske kigge lidt på, hvor man stiller vognene, og måske endda nogle steder regulere hastighederne op (Såsom udenfor skoletiden eller udenfor arbejdstiden, om natten)

Fang de farlige, og ikke bare de nemme!
Povl Kvols det ændrer ikke på, at det er reelle fartgrænser der overtrædes og at det ofte gøres med vilje. Det bliver let klynkeri og dårlige undskyldninger, når de samme personer ikke gør noget for at lave reglerne om... Det holder ikke hvis lovgivning bliver noget der skal udlægges af den enkelte borger... Vil man have ændringer, må det være gennem trafik politikken.
Povl Kvols sagde…
Nu er jeg jo ikke uenig i, at man skal overholde fartgrænser, og at man skal betale dine fartbøder. Det til side - kunne vi så tale om, hvad det er man prøver at opnå, og hvad den bedste strategi er? Skal fotovognen bare tjenes hurtigst muligt ind? Vil man opnå et politisk sat mål for antal sager der opklares? Eller vil man forsøge at højne trafiksikkerheden?

Populære opslag fra denne blog