Microsoft og de andre store it firmaer suger milliarder ud af Danmark - og som læserbrevet siger, får vi ofte ikke...

Microsoft og de andre store it firmaer suger milliarder ud af Danmark - og som læserbrevet siger, får vi ofte ikke nogen god service eller reel værdi for de mange penge... Staten kunne vel med fordel opfordre til at vi allesammen incl offentlige myndigheder vurderer og bruger de glimrende og gratis alternativer, der hvor de findes og er egnede til opgaven?
Og i samme åndedræt indfører skat på online reklamer!
https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10714662/vil-microsoft-kun-tjene-penge/

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Jeg forstår ikke hvorfor debattøren ikke skifter til Windows Mail-app’en eller en webbaseret adgang. Et program fra 2012 kan du ikke forvente, at Microsoft holder liv i til 2018, men en webadgang vil da altid virke. Skift til Thunderbird. Er man ikke-teknisk bruger så må man ty til alternative OS’ere eller venner, bekendte eller familie. Der er aftenskole og biblioteker. Masser af muligheder for den der vil. Men brug den stærkeste kraft du har som forbruger: gå til et andet produkt. Og bland nu staten uden om. Vi behøver ingen Store Mor til at overvåge vores behov - dem løser vi selv som kritiske forbrugere.
The Brand23 sagde…
Lars Larsen Digitaliseringen udfordrer borgernes retssikkerhed i myndighedernes sagsbehandlingsproces. Samtidig vil myndighedernes overvågning af borgerne blive væsentligt øget, fordi digitaliseringen kræver indsamling og viderebehandling af langt flere oplysninger. Spørgsmålet er ikke, om vi skal digitalisere, men om det er teknologien eller mennesker, som skal fastlægge rammerne for borgernes retssikkerhed og privatliv i et digitalt Danmark.
raeson.dk - Birgitte Arent Eiriksson (Justitia): Med digitaliseringen øges myndighedernes overvågning af danskerne væsentligt. Hvem tager sig af retssikkerheden? « RÆSON

Populære opslag fra denne blog