Markante forringelser for alle offentlige service opgaver efter ti år med "mere til de rige" og skattelettelser til...

Markante forringelser for alle offentlige service opgaver efter ti år med "mere til de rige" og skattelettelser til egoister... Det kan vi bare ikke være bekendt!
https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE10723279/millioner-af-hjemmehjaelpstimer-er-sparet-vaek-siden-2008/

Kommentarer

Lars Larsen sagde…
Stadig én af verdens største offentlige sektorer og verdens højeste skattetryk. Det er utrolig svært i DK. Der er intet nemmere i DK end at sige, at staten skal betale for det dit og dat, når nu skatten er så høj. Det offentlige kan aldrig få opgaver nok, men forbruget skal finansieres og der er en stigende krav til, at der skal leveres for pengene. Det kunne være interessant at vide noget om produktivitetsudviklingen indenfor enkelt-dele af den offentlige sektor.
Lars Larsen sagde…
BTW jeg synes ikke at skolerne gør det godt nok. Desuden er skatten fortsat alt for høj - der er for lidt til mig, som jeg selv kan bestemme over.
Lars Larsen sagde…
Ydermere er skattetrykket alt for højt i DK. Der skulle prioriteres noget mere i, hvad det offentlige skal levere.
Lars Larsen sagde…
Og så truer det sammenhængskraften (c) rigtig meget. Hvis folk ikke føler, at staten løser opgaven godt nok, så får vi græske tilstande

Populære opslag fra denne blog