#Apple går ifølge #Forbrugerrådet langt over stregen når de sletter og gør #iPhone telefoner ubrugelige, der er...

#Apple går ifølge #Forbrugerrådet langt over stregen når de sletter og gør #iPhone telefoner ubrugelige, der er repareret af andre end Apples egne værksteder.
http://www.computerworld.dk/art/236304/forbrugerr-det-apple-skal-erstatte-din-iphone-hvis-den-er-blevet-tvangslukket-med-fejl-53?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS

Kommentarer

Leo Vendler sagde…
Jeg har ikke en iPhone, men hvis jeg havde ville det være min ejendom og jeg kan gøre med den som jeg vil. Hvis Apple tvangslukkede den fordi jeg har fået udskiftet en knap eller andet, er det sabotage.
Jan Kristian Rømer det er faktisk ikke helt så enkelt... Skærmen og kablet til den er også omfattet og især metoden er for radikal. Det er ikke acceptabelt at de fjerner en legitim brugers adgang til egne billeder etc. Der er intet at gøre udover at købe en ny telefon... ! De kunne have valgt at slå touch Id fra og kræve password etc... Men de vælger netop den metode der beskytter deres egne værksteder... Det er bestemt at gå for langt efter min smag...

Populære opslag fra denne blog