Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) og Dansk Industri er involveret i forhaling af Fødevarestyrelsens...

Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) og Dansk Industri er involveret i forhaling af Fødevarestyrelsens offentliggørelse af bedrageri med falsk kinesisk honning der er blevet solgt i bl. Dansk Supermarkeds butikker i Danmark. Jeg kan ikke komme i tanke om en passende straf til ejere af virksomheder der kynisk spekulerer i svindel med vores mad - og rigtig uheldige interessekonflikter hos vores myndigheder og især politikere!
http://ekstrabladet.dk/kup/tonsvis-af-falsk-kinesisk-honning-i-danmark/5954435

Kommentarer

Mads Hansen sagde…
Når der er valgdag ville jeg ønske at folk kunne huske hvem der holder med hvem i sådan nogle sager.
Jesper Nerløe sagde…
"... Landets største honningvirksomhed Jakobsens A/S oplyser til Ekstra Bladet, at man bruger NMR-metoden til at teste al kinesisk honning. ..."

Én ting er kinesisk honning, som ikke er honning. Noget helt andet er honning, som er... kinesisk.

Det er åbenbart helt normal praksis for Jakobsens A/S at importere/sælge fødevarer fra Kina.

Nu spiser jeg ikke honning, men jeg vil faktisk gerne advares på forhånd, om evt. andre fødevarer på det danske marked, som enten er fra Kina eller indeholder noget fra Kina - så jeg kan undgå dem.

"Fødevarer fra Kina" - det lyder bare så forkert.
Jeg vil ogsaa holde mig fra kinesiske foedevarer. Regeringen (Kina) siger at omkring 10% af alt madlavningsolie er saakaldt renset kloarkolie (foej, det har jeg sikkert spist meget af 😊), og mine kinesiske venner koeber maelkeerstatningsprodukter i udlandet da meget faa der tror paa de kinesiske produkter (de har haft nogle vaerre sager der)

Populære opslag fra denne blog