#Google har i lighed med flere andre it firmaer flyttet sit overskud fra Europa til USA uden at betale noget videre...

#Google har i lighed med flere andre it firmaer flyttet sit overskud fra Europa til USA uden at betale noget videre i skat... Så længe myndighederne gør dette lovligt kan vi ikke bebrejde disse firmaer ret meget, men trælst er det uanset!
http://feeds.reuters.com/~r/reuters/topNews/~3/SsyQS62DqgA/story01.htm

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Mja, Jan Kristian Rømer​, helt på samme måde som vi jo også maksimerer det vi skal betale i skat, i stedet for at slippe billigst muligt, ikk'..? 😉
Povl Kvols sagde…
Det er jo netop det, der er Peder Thorsø Lauridsen 's pointe: Det de gør tillades - det er med andre ord ikke svindel eller snyd. Hvis det var svindel, så er jeg helt sikker på, at de ville (og burde!) blive sagsøgt for hver en krone, plus sagsomkostninger og passende økonomisk straf.
Vi kan diskutere moralen i at udnytte loven maksimalt, betale mindst muligt osv.Her er Google så ikke hverken bedre eller dårligere end andre lovlydige firmaer og privatpersoner. Husk så i øvrigt også på, at de penge firmaer bruger til bl.a. lønninger jo også bidrager ganske væsentligt til skat...
Povl Kvols sagde…
Måske loven blot er blevet noget alt for komplekst makværk...? Jeg mener: Når staten/skat kan forære 11 mia kr væk, uden at det reelt får andre konsekvenser, end at man jagter de små, i stedet for at få styr på egne rækker?

Populære opslag fra denne blog