Google på vej både bedre og billigere modeller af deres Pixel telefoner.

Google på vej både bedre og billigere modeller af deres Pixel telefoner. Det bliver spændende at se hvad de kommer med i det mere anstændige pris niveau...
http://www.androidheadlines.com/2017/01/rumor-next-pixel-to-be-camera-focused-budget-pixel-coming.html

Kommentarer

Mikkel Rasmussen sagde…
Vi har OnePlus i disse tider. Google kan godt stoppe deres hardware produktion fuldstændig. Pixel var fin telefon, men jeg tror ikke engang den blev solgt i Danmark. OP har fat i den lange ende. Har en OP3T lige nu og det er bare en god telefon med hyppige opdateringer. Er hvad Nexus skulle have været, men aldrig blev.
Google laver heller ikke hardwaren, for det er HTX der har lavet Pixel.
Et rigtig Linux system som på min MEIZU Pro5 Ubuntu Edition, det kan varmt anbefales. Bedre hardware, og så kun det halve i pris..
Jannik Toftegård Trolle Bruger den dagligt, i det store hele er den funktionel som smartphone.

Scopes, kan være webapps, men det kan det hele jo nu om dags. Om indholdet ligger online eller lokalt, så er det noget native som bruger webview. Men Scopes er 'basicly' widgets og/eller ting på desktoppen.

Ang native apps, så syntes jeg ikke der er de helt store problemer. Eller tænker du på legacy apps der kørende i Libertine?
For der er oplevelsen lidt blandet. Men jeg har da prøvet Chrome, Firefox, InkScape, og Arduino. For at nævne nogle, og de virkede faktisk fint.

Ellers kan jeg fortælle at jeg har da kodet en del på den. Og det er da i node.js med express osv. Og har endda et par Docker containere jeg kører.

Bonus: 'Snap' er undervejs.

MEGA BONUS:
Med en MiraCast på monitoren, bt mus og keyboard. Så har man fuld Unity8 desktop, kørende på en 64bit 2x4core 1.5GHz CPU/GPU m. 3GB RAM. Også til den halve pris. ca.2500,-

// Biorn
Jannik Toftegård Trolle Ang native app som er skrevet i QML, de kører 100%, Opkald, kalender, sociale medier, noter osv, dagig brug. Android og iOS apps kører ikke på den, og var det ikke kun sailfish der skulle kunne det?

Nu skal Snap lige rulles ordenligt ud, så kommer der nok mere.

Jeg vil ikke kalde det at "wrappe" dem ned, det er desktop versionen der kører via chroot (er ikke sikker) så efter hvordan man sætter DPI instilligen, kan det godt se underligt ud.

Populære opslag fra denne blog